Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO
Povratak na članak

Beusan: Sudac De Bleeckere je s pravom poništio gol Higuainu

Stručnjak za suđenje Mateo Beusan nimalo ne dvoji u ispravnost odluke suca Franka de Bleeckerea:

Komentari 5

Avatar Idler 3
Idler 3
23:02 04.05.2011.

Gol uopće nije sporan, a i izmišljeni prekršaj na Puyolu bi mu oprostili kad ne bi nekaj drugo (i daleko bitnije za tijek igre) bilo sporno - većinu duela tijekom utakmice u pravilu je dosuđivao za Barcu....istovremeno puštao igru ako bi pao igrač Reala !!! To je i više neg jasan pokazatelj \"navijačkog\" kriterija.

VL
KA
karambita
08:55 05.05.2011.

Sta ovaj strucnjak trabunja, gol je bio cist kao suza...gdje on vidi prekrsaj Ronalda.....

VL
ME
melkor
14:55 05.05.2011.

pa je li prednost iskorištena ili nije? jer ako nije onda je trebao dati slobodni udarac realu

VL
BO
bomba
15:12 05.05.2011.

melkor Ovaj je Beusan postao mrtvo puhalo. Pustio prednost a onda je oduzeo a da nije bilo prekršaja na Ronaldu tko zna kako bi se akcija odvijala. Pique je s boka naletio na Ronalda koji nije mogao spriječiti akciju oduzimanjem lopte već ulaženjem u putanju Ronalda izbacujući ga u stranu gdje dolazi do rotacije tijela kad ste u trku jer je desno koljeno Ronalda otišlo na njegovo lijevo koljeno a ostatak smo vidjeli. Nije se ronaldo dopunski bacio da bi uvečao vizualni efekat pada već da se ne razbije pri padu pravi karakterističan polažaj kod Judo padova i udarac od zemlju smanjuje da se ne bi povrijedio. Tko to nije vidio ne treba više gledati i ovaj prekršaj je namjeran i ne razumijem ni sudca ni Beusana. Beusan jedno kaže a drugo gleda.

VL
ME
melkor
08:38 06.05.2011.

i meni se čini da Beusan nije dosljedan u onome što priča :(

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.