Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJETILI GA SE

Betisovi navijači na utakmici s Dinamom uputili posvetu Jarniju: 'Ovo je za tebe, Maestro'

REUTERS/Marcelo del Pozo
16.02.2024.
u 08:26

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac svojom je izjavom za naš list pokrenuo pravu lavinu reakcija

Slučaj Roberta Jarnija i Brune Petkovića već treći dan ne silazi s naslovnih stranica hrvatskih, ali i španjolskih medija. Jer, i u Španjolskoj su jako dobro upoznati s time što je bivši vatreni rekao u velikom razgovoru za Večernji list. A ono što je dan kasnije izjavio aktualni napadač hrvatske reprezentacije se ionako dogodilo na španjolskom tlu, u Sevilli.

Podsjetimo, Jarni je u velikom intervjuu za VL rekao kako će u dvobojima između njegova bivšeg kluba, Real Betisa i Dinama sigurno navijati za Betis. Tamo je, kako je rekao, proveo lijepe godine.

Petković mu je na press-konferenciji odgovorio da je "klaun, kao i svi Hrvati koji u Europi navijaju protiv hrvatskog kluba". Na kraju službenog dijela priče, Hrvatski nogometni savez smijenio je Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 nogometne reprezentacije, ali i pokrenuo disciplinski postupak protiv Petkovića. Napadača Dinama zbog kršenja kodeksa prijavio je Mario Lolić, nadzornik NK Mosora.

Nakon utakmice koju je Dinamo dobio rezultatom 1:0 nastavile su se nizati reakcije na Jarnijevu izjavu. Na X-u je izašla i fotografija s tribina stadiona Benito Villamarin. Jedan je navijač zalijepio najljepnicu s likom Roberta Jarnija u dresu Betisa, uz posvetu:

"Ovo je za tebe, Maestro!"

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
09:30 16.02.2024.

Dinamovo igrači su mu priredili i još bolšu posvetu 😊

ZW
zweistein
09:15 16.02.2024.

ovi iz betisa uvatili jarnog u đir

GN
gnoj
08:33 16.02.2024.

Slika okrenuta da ju nitko ne vidi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije