Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Besek: O finalistu ćemo odlučiti mi, a ne Dinamo!

Dražen Besek
Darko Gorenak
17.04.2012.
u 09:09

– Postoji model kako zaustaviti i Sammira i sve individualce – rekao je Besek

Optimističan je Zagrebov trener Dražen Besek uoči sraza s Dinamom.

– Od Dinama ne očekujem ništa novo, znam da će težiti dominaciji i nadigravanju. No, moja momčad može kvalitetno parirati modrima. Sigurno nećemo čekati kraj utakmice bez obzira na to što nam rezultat odgovara. Dinamo ima individualnu kvalitetu, no postoji model kako zaustaviti i Sammira i sve njihove individualce. Oni su opasni onoliko koliko im se dopusti. Ne osjećam nikakav imperativ i neću ga postavljati pred momčad, to bi ih samo sputalo. Prolazak je u našim rukama i mi odlučujemo o finalu, ne Dinamo – kazao je Besek koji nije želio komentirati špekulacije u kojima ga se spominje kao novog Dinamovog trenera u bliskoj budućnosti.

– Ja sam Zagrebov trener i nije korektno da o tome pričam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije