Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri traže novog trenera

Besek: Imam raznih opcija, a tu je i Dinamo

Dražen Besek
Marko Jurinec
09.12.2011.
u 07:51

Krunoslav Jurčić morao je otići s Dinamove klupe, nije se stigao ni pozdraviti s igračima. Predsjednik Barišić podvukao je da je to bio očekivani rasplet

– Nakon takvih igara i rezultata očekivani je to rasplet, nismo mogli prijeći preko svega. Još nemamo rješenje, uprava je dobila zadatak da predloži kandidata i do Nove godine trebali bismo imati rješenje. Sastanak Izvršnog odbora ionako je bio u planu do kraja godine – kazao je predsjednik Mirko Barišić.

Svojedobno je predsjednik za svojeg favorita isticao Dražena Beseka.

– Ne bih govorio o imenima, uprava treba predložiti trenera – kazao je Barišić.

Bivši igrač plavih Dražen Besek slobodan je.

– Nije me nitko zvao. Imam raznih opcija, sve su za razmatranje, pa tako i Dinamo, u slučaju da me netko za to uopće i pita – kaže Besek.

O Dinamovoj igri nije želio mnogo govoriti.

– Ne bih to komentirao jer ne bi bilo kolegijalno, o tome mogu razgovarati u stručnim krugovima. No, nijedan navijač Dinama nije se osjećao ugodno – ističe Besek.

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Majur
09:09 09.12.2011.

Svi \" strucnjaci\" koji se sami nude mamicu su u stvari beskicmenjaci i sljedeci nosaci mamicevih jajca u zavojima....cudi me da se Ivankovic nije javio....

DU
Deleted user
08:03 09.12.2011.

O Bože moj... , pa nebute valjada , nije Besek za dinamo. ja ga volim , sa ponosom je nosio plavi dres dinama , volim i Jožu Kužea , ali ... , treba nekaj bolje za dinamovu klupu. U rangu Vahe pa bolje !!!!!!!

OB
-obrisani-
20:46 09.12.2011.

Besek...imam raznih opcija,a tu je i Dinamo.. ! Za svaki slucaj... >:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije