Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKA FORMA

Berlinci ne staju: Juranovićev Union pobjedom se izjednačio na tablici s prvim Bayernom

Bundesliga - Hertha BSC v 1. FC Union Berlin
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/4
28.01.2023.
u 18:18

Freiburg je opet četvrti nakon domaće pobjede nad Augsburgom. Kod gostiju je Dion Beljo igrao do 62. minute, a David Čolina od 69.

Union Berlin slavio je u gradskom derbiju, na gostovanju kod Herthe s 2-0, i vratio se na drugo mjesto ljestvice 18. kola Bundeslige. Union je do pobjede nad gradskim suparnikom došao golovima Nizozemca Doekhia (44) i Seguina (66). Josip Juranović je ostao na klupi Uniona, a Filip Uremović je odigrao cijeli susret za Herthu.

Union je drugi s istim brojem bodova (36) i utakmicom više od Bayerna

Soccer Football - Bundesliga - Hertha BSC v 1. FC Union Berlin - Olympiastadion, Berlin, Germany - January 28, 2023 1. FC Union Berlin's Niko Giesselmann reacts REUTERS/Annegret Hilse DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO. Photo: Annegret Hilse/REUTERS
Foto: Annegret Hilse/REUTERS, ilustracija

Freiburg je opet četvrti nakon domaće pobjede nad Augsburgom 3-1. Kod gostiju je Dion Beljo igrao do 62. minute, a David Čolina od 69.

Borussia (M) je slavila kod Hoffenheima s 4-1 s dva gola Hoffmana. Kod domaćina je Andrej Kramarić igrao cijeli susret. Još uvjerljiviji je bio Mainz koji je na svom stadionu s 5-2 slavio protiv Bochuma, uz "hat-trick" Nigerijca Onisiwoa.

Wolfsburg Nike Kovača izgubio je 1-2 u gostima kod Werdera, a oba gola za klub iz Bremena zabio je reprezentativac Fuellkrug. Bartol Franjić ostao je na klupi Wolsburga.

Od 18.30 sati Bayern dočekuje Eintracht.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije