Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVI KLUB

Berbatov stopirao Modrićev transfer u United?

\'Manchester United\'s Bulgarian forward Dimitar Berbatov (C) vies with Liverpool\'s English midfielder Steven Gerrard (L) and Liverpool\'s Raul Meireles during the English Premier League football mat
AFP
11.05.2012.
u 13:09

Bugarski napadač želi otići iz Manchestera, ali novi engleski klub ne dolazi u obzir

Bugarin Dmitar Berbatov ni ove sezone nije zadovoljan boravkom u Manchester Unitedu pa se nada odlasku s Old Trafforda već ovog ljeta. Alex Ferguson priliku mu je dao u samo 12 ligaških utakmica pa je 31-godišnji napadač preko agenta počeo tražiti novi klub čemu se ''Fergie'' pretjerano ne suprotstavlja. Iako je povratak u u Bundesligu najizvjesnija opcija za nekadašnjeg igrača Bayera, United ga je čak htio proslijediti u Tottenham kao dio ponude za Luku Modrića, no Berbatov za to ne želi ni čuti.

– Dmitar više ne želi igrati ni za jedan klub u Engleskoj – rekao je njegov agent Emil Dančev.

Berbatov je u crvene vragove prešao upravo iz Spursa 2008. godine u transferu vrijednom 30 milijuna funti, idućih godina bio je jedan od top-strijelaca engleskog prvenstva i iako ne računa na njega, Ferguson ga ne želi pustiti za ''siću''.

– Berba je top-igrač kojemu još preostaju godine igranja na visokoj razini. Nećemo ga pustiti da ode ni za što – rekao je trener Uniteda.

Cijena iskusnog napadača procjenjuje se na šest do osam milijuna funti.

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:36 11.05.2012.

Berbatov stopirao Modrićev transfer u United jer dok je tu Dmitar na rezervnoj klupi Uniteda neče biti mjesta i za Luku ?

OB
-obrisani-
10:55 12.05.2012.

Budi bolji od sir Alexa prijavi se na najbolji online manager http://www.powerplaymanager.com/r497683

OB
-obrisani-
10:34 13.05.2012.

Bok, Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Registrirajte se putem sljedećeg linka: http://www.powerplaymanager.com/r327993/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije