Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni odabir Uefe

Benzema najbolji igrač Lige prvaka, Vinicius najbolji mladi igrač, a tu je i Modrić...

Real Madrid Training and Press Conference - Stamford Bridge - Tuesday April 5th
Jonathan Brady/PRESS ASSOCIATION
01.06.2022.
u 19:24

Oba finalista u momčadi imaju po četiri predstavnika, dok još po jednog predstavnika imaju Man. City, Chelsea i PSG. U najboljoj momčadi natjecanja svoje je mjesto pronašao i hrvatski kapetan Luka Modrić koji je osvojio svoj peti naslov

Nakon što je završila 67. sezona najjačeg klupskog nogometnog natjecanja, Uefa je objavila najbolju momčad Lige prvaka za sezonu 2021./2022. u kojoj je svoj 14. naslov odnio Real Madrid 1:0 pobjedom protiv Liverpoola u finalu.

Oba finalista u momčadi imaju po četiri predstavnika, dok još po jednog predstavnika imaju Man. City, Chelsea i PSG. U najboljoj momčadi natjecanja svoje je mjesto pronašao i hrvatski kapetan Luka Modrić koji je osvojio svoj peti naslov.

Najboljim igračem turnira proglašen je Karim Benzema, a najboljim mladim igračem Vinícius Júnior.

Najboljih 11 Lige prvaka u 4-3-3 formaciji: Courtois – Alexander-Arnold, Rudiger, Van Dijk, Robertson – De Bruyne, Fabinho, Modrić – Mbappé, Benzema, Vinícius Júnior. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije