Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ 'ZAHIA'

Benzema i Ribery oslobođeni optužbe za seksualni odnos s maloljetnicom

Karim Benzema i Franck Ribery
Foto: DPA/Pixsell
30.01.2014.
u 15:31

Francuskim reprezentativcima sudilo se za plaćanje seksualnog odnosa s tada maloljetnom Dehar, međutim sud je nakon četiri godine odlučio da nema dokaza te odbacio optužbe.

Franck Ribery i Karim Benzema na sudu u Parizu oslobođeni su optužbe za seksualni odnos s maloljetnom prostitutkom Zahijom Dehar.

Francuskim reprezentativcima sudilo se za plaćanje seksualnog odnosa s tada maloljetnom Dehar, međutim sud je nakon četiri godine odlučio da nema dokaza te odbacio optužbe.

Ribery je priznao da je platio za seks, ali je rekao kako nije znao koliko Zahija ima godina, dok je Benzema sve negirao.

Kako plaćanje za seks nije ilegalno u Francuskoj, Riberyju i Benzemi prijetilo je tri godine zatvora, ali su na kraju ipak oslobođeni.

Inače, francuski nogometaši nisu se danas pojavili na izricanju presude.

>> Ribery i Benzema na sudu zbog seksa s maloljetnicom

Komentara 4

IN
Inspector
16:09 30.01.2014.

Sram ih bilo. Ovima je mjesto u zatvoru. Ribéryia bi i za ljubomoru i neprofesionalnost koju pokaziva u javnosti trebati strpati u zatvor.

IN
Inspector
16:10 30.01.2014.

Za par dana da se opameti

OS
opanka_sa_kljunom
16:12 30.01.2014.

alo bre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije