Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM

Bent: Raditi pod Ramosom bila je noćna mora

03.11.2008.
u 14:57

Darren Bent, nogometaš londonskog Tottenhama, kazao je novinarima u čemu je sve griješio bivši trener Juande Ramos i zašto se divi njegovu nasljedniku Harryju Redknappu.

- Prvi je Ramosov problem bio to što s nama nije mogao kvalitetno komunicirati, nije poznavao jezik – počeo je tamnoputi centarfor nastavivši:

- Drugi je veliki problem bio što je određenom broju igrača pokazivao da ih ne poštuje gurajući ih iz kruga onih koji su konkurirali za najbolju momčad. U jednom je trenutku dolaziti na treninge postalo vrlo mučno. Nije bilo lijepo kad je neke igrače naprosto odstranio. To nas je sve oneraspoložilo i izgubili smo timski moral.

- Otkad je na klupu došao Harry Redknapp, svi se osjećaju važniji, svi vide da ih se tretira potrebnima. Pokazao je poštovanje prema svakom igraču. Uvjerio nas je da smo dobri nogometaši i da nam nije mjesto na dnu ljestvice.

- S Juandeom i njegovim španjolskim to nije bilo izvedivo. Od početka sezone pokazivali smo da nemamo okosnicu momčadi, lako smo se predavali i lako primali golove.

Bent je priznao da se osobno osjećao povrijeđenim nakon što su u klub doveli Romana Pavljučenka.

- Juande je cijelo vrijeme izjavljivao da želi igrati samo s jednim napadačem, nakon čega je otišao kupiti Pavljučenka. Bila je to očigledna poruka da me ne treba. Roman je odličan igrač i nemam ništa protiv njega. Raduje me najava novog trenera da će češće igratis dvojicom napadača. Mislim da bismo mogli biti odličan tandem.

Bent je za pobjednički pogodak protiv Liverpoola asistirao Pavljučenku. Na pitanje kako se sporazumijevaju, rekao je:

- Njegov engleski sve je bolji, a moj je ruski čisto sr....!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije