Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL

Benitez "miješa" sastav prije Fiorentine

Rafael Benitez Steven Gerrard
Reuters
08.12.2009.
u 15:24

U srijedu će nogometaši Liverpoola odigrati posljednju utakmicu ove sezone u Ligi prvaka. U posljednjem, šestom kolu skupine E ugošćuju Fiorentinu.

Na žalost navijača i igrača Liverpoola, momčad se nije uspjela dokopati jednog od prva dva mjesta pa će na proljeće igrati u Europskoj ligi, što će im biti mala zadovoljština.

Uoči ogleda protiv Fiorentine u srijedu, trener kluba s Anfielda Rafael Benitez najavio je kako će napraviti određene promjene u momčadi, a nekolicinu igrača će odmarati budući da idućeg vikenda igra težak meč u Premiershipu, u Liverpool, naime,  dolazi Arsenal.

No, prvi put će, otkada je pojačao Liverpool, od prve minute zaigrati talijanski reprezentativac Alberto Aquilani, koji je ljetos napustio Romu i preselio na Otok. Isto tako, očekuje se nastup Fernanda Torresa od prve minute, a i Španjolac je ove sezone vrlo često izbivao s travnjaka zbog ozljede.

Odmarat će se, pak, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Emiliano Insua i Javier Mascherano.

Gerrard: Ja još uvijek nisam legenda ovog kluba    
Steven Gerrard, 29-godišnji nogometaš Liverpoola i engleske reprezentacije, skrušeno je Mirroru priznao da se ne osjeća "legendom Liverpoola"...

- Po mom mišljenju nogometaš mora završiti s karijerom, te tek tada mogu krenuti rasprave je li zaslužio ili nije biti legenda nekog kluba. Mene često nazivaju jednim od najboljih ili legendom Liverpoola, ali ja to nisam - rekao je ponajbolji svjetski vezni igrač.

U nedavnom izboru navijača Liverpoola Gerrard je osvojio drugo mjesto na vječnoj ljestvici igrača kluba s Anfielda, a u leđa je gledao tek Škotu Kennyju Dalglishu.

- Prerano se ovdje daju etikete legende. Za mene su to Dalglish ili Rush, a nikako ne ja. Moram još dosta toga pokazati, potvrditi i osvojiti. Vrijeme radi za mene, a netko drugi neka prosuđuje kada završim karijeru jesam li uz bok najvećim igračima ovog kluba ili nisam - zaključio je Gerrard.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije