Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAK - BEL 0:2

Belgija pobjedom preskočila Hrvatsku na vrhu ljestvice

belgija
Reuters/Pixsell
22.03.2013.
u 23:50

Belgija ima 13 bodova, isto kao i Hrvatska, ali i bolju gol razliku. Svladala je Makedoniju 2:0.

Hrvatska je nakon petog kola kvalifikacija ostala na drugom mjestu skupine. Belgija je svladala Makedoniju i tako se s 13 bodova izjednačila sa Štimčevim izabranicima na vrhu, ali boljom gol razlikom.

Po gol u svakom poluvremenu bio je dovoljan Belgijancima da se iz Makedonije vrate s punim plijenom. Za 1:0 zabio je De Bruyne, a konačni rezultat postavio je Hazard u 63. minuti s 11 metara. Inače, na utakmici je bio i predsjednik Uefe Michel Platini koji se tako ipak nije pojavio na Maksimiru.

Zanimljivo je bilo i u susretu Škotske i Walesa. Škotska je povela preko Hanleya, ali Ramsey iz penala i Robson-Kanu okreću utakmicu i donose Walesu tri boda i treće mjesto u skupini. Na utakmici su bila dva crvena kartona, a jedan od isključenih igrača je Ramsey koji tako neće nastupiti protiv Hrvatske.

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:55 23.03.2013.

Belgija će bit veliki problem sve do kraja. Tek smo na pola puta. Drugo mjesto nosi lutriju play-offa, a trenutno su Španjolska, Engleska i Portugal također drugi u svojim skupinama. Nadam se da će Fifa zadržat pravilo nositelja u play-offu.u. To bi nam značajno pomoglo, budemo li drugi.

VL
????
13:01 23.03.2013.

Imaju Belgijanci ukupnu gol razliku 10:1, a mi imamo 8:2. Naši bi trebali ganjati gol-razliku, a izgleda da će trebati pobijediti ne samo Belgiju u zg nego i u svim ostalim tekmama jer Belgijanci nikako da kiksaju. Polagao sam nadu u Srbe i Makedonce, no oba su gostovanja prošli neokrznuti. Sa Škotima će im biti još lakše. Štimcu ne preostje drugo nego da sve pobijedi, jer samo jedan poraz, pa čak i samo nerješen rezultat protiv Belgije bi mogao značiti drugo mjesto i play-off protiv recimo Španjolske. Bila bi šteta da na kraju s 24 ili 26 bodova izvisimo zbog gol-razlike (a kladim se da toliko bodova neće imati bar 2 pobjednika u nekim drugim skupinama). Samo isto vrijedi i za Belgijance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije