Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA JE HTIO, NE BI USPIO

Bejzbol loptica završila u čaši pive!

evan longoria
Reuters/Pixsell
25.06.2011.
u 11:25

Loptica je daleko i visoko letjela, a skrasila se u čaši pive oduševljenog gledatelja.

Gledatelji će se često počupat za loptice ili znojnike koje na tribine bace tenisači, dresove koje nakon utakmice podijele nogometaši, 'žicat' će rukavicu od boksača. Ali svi najviše vole slučajno postati vlasnikom suvenira.

Na bejzbolskoj utakmici američkih Red Soxa, loptica se odbila od palice i odletjela na nevjerojatno mjesto - u čašu pive! Makar je napravila dosta nereda, zalila oduševljenog novog joj vlasnika i sve okolo, nitko se nije bunio. Sretnik se samo sav mokar ustao i pohvalio svima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije