Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ZVIJEZDA

Beckham u kampanji dovođenja SP 2018. u Englesku

David Beckham
Reuters
10.05.2010.
u 13:23

Engleski nogometni savez računa na neugaslu zvijezdu popularnosti Davida Beckhama pa je upravo njemu povjeren zadatak predavanja službenog zahtjeva zemlje za domaćinstvo Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine.

Učinit će to ozlijeđeni nogometaš LA Galaxyja i Milana u petak u Zürichu gdje će se obratiti prvom čovjeku Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Seppu Blatteru.

Sve države koje se žele kandidirati za domaćinstvo Mundijala 2018. i 2022. godine u petak moraju službeno predati svoje kandidature.

Drugog dana prosinca FIFA će odlučiti kome ukazati povjerenje, a špekulira se da će 2018. Mundijal biti održan u Europi (najizgledniji kandidati uz Englesku su Rusija te zajedničke kandidature Španjolske i Portugala, odnosno Nizozemske i Belgije).

Za 2022. pobjednike, nadalje se nagađa, treba tražiti među kandidaturama SAD-a, Australije, Katara, Južne Koreje i Japana.
 

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JanezPiranski
15:56 10.05.2010.

Beckham u kampanji dovođenja SP 2018. u Englesku i pokušaja da se kockasti pozovu (za svaki slučaj) bez igranja kvalifikacija..Uvijek je opasno da umjesto Engleske uleti Slovenija ili Srbija i da se slično poput Engleza raspucava i daje 4 ili 5 komada po utakmici..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije