Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''MORAM BITI STRPLJIV''

Beckham se vraća tek u studenome

David Beckham
AFP
27.04.2010.
u 12:33

Oporavak slavnog engleskog nogometaša Davida Beckhama od ozljede i operacije Ahilove tetive trajat će duže nego što se u početku predviđalo.

Beckham je sredinom ožujka ozlijedio Ahilovu tetivu u prvenstvenoj utakmici svog kluba Milana protiv Chieva. Dan kasnije operiran je u Finskoj, a stručnjaci su mu predviđali šestomjesečnu stanku. Međutim, sam Beckham, koji će 2. svibnja proslaviti 35. rođendan, najavio je u izjavi za američku TV-mrežu ABC kasniji povratak.

- Neću trčati još tri mjeseca, što znači da ću, vjerojatno, zaigrati tek u studenome.

To znači da će propustiti osnovni dio sezone u američkom prvenstvu MSL, a za svoj klub LA Galaxy mogao bi zaigrati tek u doigravanju, ako ga momčad iz Los Angelesa izbori. Zasad Galaxyju odlično ide i bez Beckhama te je nakon pet kola najuspješniji sastav na Zapadu, ali i u cijeloj ligi sa 13 bodova.

- Moj mentalitet je takav da se uvijek želim što prije oporaviti i vratiti u akciju. Međutim, s ovakvom vrstom ozljede treba proći određeno vrijeme za oporavak. Moram biti strpljiv – dodao je Englez.

Beckham se prije ozljede silno nadao svom četvrtom uzastopnom nastupu na Svjetskom prvenstvu. Na terenu ga, jasno, ipak neće biti, no dobio je poziv engleskog izbornika Fabija Capella da se priključi momčadi i pomogne u svlačionici.

- Frustrirajuće je što neću zaigrati na Mundijalu. Svi znaju da sam za to naporno radio dvije godine – zaključio je Beckham.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije