Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID KOD LETTERMANA

Beckham: Platio sam cijenu čestih putovanja

David Beckham
AFP
03.05.2010.
u 15:44

Gostujući kod legendarnoga televizijskog voditelja Davida Lettermana u emisiji The Late Show David Beckham je izjavio kako očekuje da će SP u JAR-u biti jedan od najboljih.

Na žalost slavnoga engleskog nogometaša, koji je baš u nedjelju proslavio 35. rođendan, njega na svjetskoj smotri neće biti. Barem neće igrati.

Beckham je sredinom ožujka zozlijedio Ahilovu tetivu u prvenstvenoj utakmici svog Milana protiv Chieva. Dan kasnije operiran je u Finskoj, a stručnjaci su mu predviđali stanku od šest mjeseci. Međutim, sam Beckham je nedavno najavio da očekuje povratak tek u studenome.

Lettermanu je povjerio da ga je skupo stajala prevelika želja za četvrtim uzastopnim nastupom na Mundijalu.

- U zadnje dvije godine previše sam se fizički trošio, a sve samo kako bih izborio poziv Fabija Capella za Svjetsko prvenstvo. Previše sam putovao na relaciji Los Angeles – Europa. Tijelo je, očito, teško podnosilo ta stalna prekooceanska putovanja. U utakmici protiv Chieva previše sam trčao pa sam na kraju bio jako umoran. Ozljeda mi se dogodila smo minutu prije kraja dvoboja – prisjetio se Beckham.

Capellov poziv za Mundijal na kraju je ipak dobio. Naravno, ne u igračkoj ulozi, već u navijačkoj, ili možda savjetodavnoj...

- Jest, pozvao me izbornik. Neću igrati, ali me pozvao da se pridružim momčadi i podržim je. Nisam detaljno razgovarao s Capellom o tome. Moj eventualni odlazak u Južnoafričku Republiku ovisit će o stanju ozljede.

Kaže da očekuje spektakl.

- Bit će to vrlo uspješno i dobro organizirano Svjetsko prvenstvo. Veliki sam poštovatelj Južnoafričke Republike, tamo sam uvijek imao puno fanova.

Na kraju, potvrdio je da kani odraditi svoj ugovor s LA Galaxyjem do kraja, odnosno do ljeta 2012. godine. Beckham je u drugom dijelu sezone, kao i prošle godine, prešao u AC Milan samo na posudbu.

- Odradit ću svoj ugovor do kraja. Uvijek sam poštovao sve ugovore, tako će biti i s ovime. Otkad sam potpisao ugovor s tim klubom, uvijek sam od njega dobivao maksimalnu podršku i respekt. Vrlo sam sretan u Los Angelesu, a kada mi ugovor isteče, vidjet ćemo što će se dalje događati – zaključio je Beckham.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:41 03.05.2010.

Nije li David Beckham jedan od rijetkih Engleza koji nije kockastima ugurao neki gol..Ako nije dao gol jadnicima neznam kome bi to na World Cupu mogao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije