Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER

Becker: Nadam se da to nije slučaj s Đokovićem, jer to znači njegov kraj

Becker Đoković
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
04.03.2018.
u 14:02

- Bilo bi previše očekivati od njega da se vrati i odmah osvoji Grand slam. Nadal i Federer su pravi primjer kako treba izgledati povratak.

Oporavak Novaka Đokovića nakon operacije lakta ide po planu te je već počeo trenirati.

No njegove navijače zabrinula je izjava njegovog bivšeg trenera Borisa Beckera.

- Obično kažu da je igraču potrebno onoliko vremena da se vrati na vrhunski nivo, koliko je bio odsutan. Nadam se da to nije slučaj s Đokovićem jer to znači kraj njegove karijere - rekao je Becker pa dodao:

- Bilo bi previše očekivati od njega da se vrati i odmah osvoji Grand slam. Nadal i Federer su pravi primjer kako treba izgledati povratak.

Komentara 5

Avatar Celzijus
Celzijus
14:37 04.03.2018.

Pa već skoro pol sata ništ nije pisalo o đokovićima, vučićima... Već sam se splašil da se urednik razbolil i završil u bolnici u Beogradu.

IK
ikbmibm
22:41 04.03.2018.

Beker kao bivši jokerov trener, mogao je biti iskren do kraja i kazati kako nole nikad više neće vidjeti vrh WTA ljestvice.Nadalu je to uspjelo 4 puta.

PI
pinkec
01:16 12.03.2018.

Morat će Nole. Đovak Noković mijenjati magaricu, ovoj mlijeko više ne radi, za razliku od doping kontrole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije