Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Hajduk

Bebek sudi u Maksimiru, dodijeljen mu je i drugi derbi ove sezone

'11.05.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - NK Varazdin. Sudac Ivan Bebek. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
13.03.2012.
u 19:44

Riječki je sudac ove sezone, u rujnu 2011. sudio derbi u Splitu, a prije toga je, što se utakmica Hajduka i Dinama tiče, bio na hlađenju 2,5 godine.

Riječanin Ivan Bebek uhvatit će se najtežeg posla u Prvoj HNL, suđenja u derbiju Dinamo - Hajduk, koji se igra ove subote. Zanimljivo, Bebeku je to drugi derbi ove sezone, sudio je i onaj jesenski u Splitu kad je bilo 1:1.

Prije toga, riječki je sudac, što se derbija tiče, bio na ledu 2,5 godine, od veljače 2009. do rujna 2011., nakon što je u pobjedi Hajduka 2:0 na Poljudu te 2009. imao nekoliko kontroverznih odluka, a najspornija je bila ruka Calella za kazneni udarac Hajduka.

Tada se glasno govorilo da je zakinuo Dinamo, a zbog toga je bio na hlađenju neko vrijeme.

Inače, Bebeku je ovo 10. sudački derbi, uključujući i kup utakmice.

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:52 13.03.2012.

Tko god izgubi pljuvat ce po sucu

VK
vječni krojf
09:47 14.03.2012.

To ima samo kod nas da se toliko raspravlja i objavljuje tko ce suditi.U drugim ligama je to sporedna stvar za medije,vise se paznje posvecuje igracima kao glavnim akterima iako su i suci akteri ali oni ne igraju.Zanima me dalii je Males vec obavio svoj posao kao USKOK-ov cuko i koliko je ponudio Bebeku.

MI
milton
15:20 14.03.2012.

Strahonja je bolji sudac od Bebeka ali je iz ZG, zato je jedino ispravno da sudi naš drugi najbolji sudac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije