Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema primjedbi na suđenje

Bebek: Nisu me ganjali, pa nije to naša liga!

Ivan Bebek
Marko Lukunić/Pixsell
15.09.2010.
u 10:52

- Nijemac je Lyonova igrača pogodio kopačkom u prsa, a to je oduvijek bio prekršaj za crveni karton - kazao je Bebek.

Iza arbitraže riječkoga suca Ivana Bebeka na Gerlandu, u srazu Lyona i Schalkea, nema repova. Nijemci ga ne razapinju zbog ranoga crvenoga kartona Benedikta Höwedesa, iako su ga na travnjaku odmah okružili prosvjedujući. Prednjačio je legendarni Raul...

– To je bila normalna reakcija igrača, no brzo su se umirili – kaže Bebek.

A poslije utakmice, Magath vam nije prigovarao?

– Pa nije to naša liga da vas ganjaju poslije utakmice.

Razgovarali ste s Rakitićem?

– Ivan mi je prišao poslije utakmice. Pozdravili smo se i pitao me što se zapravo dogodilo u toj akciji, jer je nije dobro vidio. Objasnio sam mu da je to bio očigledan prekršaj za crveni karton – kazao je Bebek, koji se u toj situaciji samo držao pravila.

– U njima piše: svaki prekršaj kojim se ugrožava sigurnost igrača, sankcionira se crvenim kartonom. Za mene nije bilo dvojbe, jer je igrač Schalkea doista pogodio suparnika kopačkom u prsa. Ne baš identično kako je Nizozemac De Jong u finalu SP-a udario Xabija Alonsa, ravno u grudni koš, nego više sa strane, ali jednako opasno – zaključio je Bebek, koji se nakon sezone stanke vratio u najelitnije klupsko natjecanje.

Komentara 1

MI
milton
17:36 16.09.2010.

Lijepo mišljenje ima o našoj ligi. Najbolje bi bilo da preseli u Njemačku, ili još bolje tamo odakle su njegovi došli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije