Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUKLI SUCA

Bebek napad prijavio policiji, oglasili su se i u HNS-u

Ivan Bebek
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
05.08.2019.
u 15:56

"Hrvatski nogometni savez osuđuje bilo kakav oblik nasilja te poziva institucije države da identificiraju i procesuiraju počinitelje", poručio je savez.

Hrvatski nogometni savez objavio je priopćenje nakon napada na suca Ivana Bebeka.

"Hrvatski nogometni savez osuđuje napad od strane nekoliko osoba na Ivana Bebeka koji se dogodio u Sinju.

Nogometni sudac Ivan Bebek verbalno je i fizički napadnut u Sinju, za što je podnio prijavu policiji.

Neovisno o motivima napada, Hrvatski nogometni savez osuđuje bilo kakav oblik nasilja te poziva institucije države da identificiraju i procesuiraju počinitelje.

HNS će pratiti razvoj slučaja i prema potrebi dodatno reagirati kada bude poznato više detalja, kao i motivi napadača", stoji u priopćenju.

Podsjećamo, Bebek je napadnut sinoć ispred jedne diskoteke u Sinju nakon što je sudio utakmicu Hajduka i Lokomotive.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:59 05.08.2019.

Brbić; Žalit ćemo se!

KA
kanđija
01:56 06.08.2019.

Zato za nagradu huliganima koji narušavaju ugled Splita , Kustić iz HNS svim silama je natjerao reprezentaciju da igra u Splitu misleći da će smiriti situaciju. Vidi se da je političar i da kratkovidno razmišlja. Baš suprotno. Odigravanje utakmice uu Splitu će samo pojačati napade i aktivnosti huligana, jer ti huligani misle da su eto oni u pravu kad im se popušta pa treba još jače praviti probleme. A policija u Splitu nije ni za ***** , jer nikada ništa ne radi, a kada nešto i napravi vrli suci sve puste... Ali to će se na kraju ipak najviše od glavu odbiti lijepom i divnom gradu Splitu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije