Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVILI AKCIJU

BBB: Zločinačka organizacija predvođena Mamićem želi kontrolu nad Dinamom, vrijeme je za buđenje

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/7
01.03.2023.
u 09:37

"Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa."

Uoči Skupštine Dinama koja je zakazana za 3. ožujka u Maksimiru traju borbe za vlast. Jučer je otkriveno da se Zdravko Mamić, iako je tvrdio drukčije, nije povukao iz Dinama te da u Skupštinu pokušava ugurati sebi lojalne ljude. Zbog toga su se oglasili Bad Blue Boysi čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju. U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana 'sponzorirana učlanjenja' koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama. Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa. 

>> Pogledajte i video o Mamiću

Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati Dinamovcima. Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole. 

Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati.  Također, učlanjenje ili produženje članstva bit će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom. 

Vremena je malo, ali bit će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt.  Ukupni broj članova objavit ćemo na kraju akcije", poručili su Bad Blue Boysi.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar kvasac60
kvasac60
11:11 01.03.2023.

BBB će uništiti Dinamo kao što je udruga "Naš Hajduk" učinila s Hajdukom.

SP
Spezzi
10:48 01.03.2023.

Čuj to; otkad je Dinamo njihov klub??? Gdje ste bili kad je Dinamo bio u ponoru pred bankrotom, zašto tada nije klub bio vaš pa da ga financijski spasite, nego je to netko drugi morao napraviti. Sada kada je blagajna puna, htjeli bi kao udruga naš Hajduk haračiti i plijen dijeliti. Nađite jedno poduzeće kojim ulica upravlja da uspješno radi !!!

ZA
zagi101
11:06 01.03.2023.

napisao sam da BBB iz Ilice žele upravljati klubom kao Naš Hajduk svojim klubom i vidimo na kaj to sliči. zakaj mi se briše komentar??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije