Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazite li?

BBB-i dolaze i u srijedu, Dinamo opet želi pun stadion

Dinamo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
14.07.2015.
u 08:46

Kada su 2013. ove dvije momčadi igrale na Maksimiru, na tribinama je bilo 8995 gledatelja. Svi se nadaju da će u srijedu biti još i više...

Nakon derbija protiv Hajduka na kojem je bilo najviše gledatelja u posljednjih osam godina (misli se na derbi protiv Hajduka), pred Dinamom su novi izazovi. Već u srijedu se igra prva europska utakmica, a protivnik je Fola Esch iz Luksemburga. Stari je to znanac modrih, igrali su već prije dvije godine, a hrvatski prvak bio je uvjerljiv u oba susreta (5:0, 1:0).

Hoće li i sada stadion biti pun? U klubu se nadaju da hoće pa su još jednom stavili popularne cijene ulaznica.

"Modre na prvom europskom ispitu čeka poznati protivnik iz Luksemburga, a cijene ulaznica su iste kao za derbi: 10 kuna sjever i jug, 20 kuna istok i 30 kuna zapad. Blagajne će raditi u ponedjeljak i utorak od 10 do 19 sati, a na dan utakmice će se ulaznice prodavati od 10 do 21:45", stoji na stranicama Dinama.

BBB-i, koji su na utakmicu protiv Hajduka došli u velikom broju, i ovoga puta najavljuju svoj dolazak na Maksimir, a već sada pozivaju sve svoje pripadnike na masovno gostovanje u Osijeku sljedećeg vikenda.

U svakom slučaju, Maksimir možda neće biti potpuno ispunjen, ali i ovoga puta posjet bi mogao biti jako dobar. Kada su 2013. ove dvije momčadi igrale na Maksimiru, na tribinama je bilo 8995 gledatelja. Svi se nadaju da će u srijedu biti još i više...

>>Napokon pravi derbi! Na Maksimiru više gledatelja nego u prošloj polusezoni!

>>BBB: Sada će Soudani vidjeti što je atmosfera

>>Zašto su se navijači Dinama vratili na stadion?

Komentara 28

SP
spremni0
09:22 14.07.2015.

hoće li bbbi ponovo gađati ljude bakljama kao na prošloj utakmici....

Avatar peet
peet
09:00 14.07.2015.

BBB su moralna vertikala društva i zaista mi je drago što ću ponovo uživati u bakljama i vrijeđanju svih onih koji se ne slažu s njima. Bajka iz Maximira. A ja bi rekao dok macke nema MISEVI kolo vode.

D2
Dubravko_23
10:39 14.07.2015.

Ukoliko BBB budu navijali kao su "navijali" u nedjelju Dinamo će opet biti kažnjen. Svako spominjanje cigana i pedera UEFA je kažnjavala, Dinamo je zbog "Mamiću cigane" morao zatvarati tribine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije