Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekonstrukcija momčadi

Bayern se opet hvata za novčanik, Kovaču želi dovesti brutalno pojačanje

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
30.05.2019.
u 16:20

Bavarci na tržištu traže alternative za Arjena Robbena i Francka Ribéryja.

Njemački prvak Bayern ovog će ljeta potrošiti kao nikada u svojoj povijesti. Nakon što je već osvježio obranu i dogovorio transfere Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda, a na što je potrošio preko stotinu milijuna eura, na red je stigao redizajn vezne linije i napada.

Talijanski i njemački ovih dana mediji donose da je sljedeća meta Paulo Dybala, nezadovoljnik u redovima Juventusa, čiji je brat prije tjedan dana potvrdio da 25-godišnji Argentinac želi transfer.

Dybala je nezadovoljan ulogom na travnjaku otkako je u Torino stigao Cristiano Ronaldo, pa je Bayern odlučio iskoristiti situaciju i Juventusu ponuditi golem novac.

List Corriere dello Sport tvrdi da su Bavarci ponudili čak 80 milijuna eura, ali i da Bianconeri traže stotinu. Jaz se na prvi pogled čini golem, ali navodno postoji obostrana dobra volja da s uprave nađu na pola puta. 

Engleski mediji, pak, ističu da situaciju Bayernu misli zakomplicirati Manchester United, koji također na tržištu traži jaka imena kako bi se vratio na staze stare slave.  

 

Ključne riječi

Komentara 12

TO
Tomi0713
18:04 30.05.2019.

Brutalno? ,ja sam mislio da je u RH sluzbeni jezik hrvatski,zalosno je tko je sve novinar danas

DU
Deleted user
16:51 30.05.2019.

"...brutalno pojačanje..."?!!!!!!!!!

ST
stormrider
19:16 30.05.2019.

Neka ponovo kupe Mandju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije