Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješni Borussia i Bayer

Bayern rutinski slavio, Mandži pola sata

Robben
Foto: NPH/Pixsell
30.11.2013.
u 17:54

Bavarci su slavili pogocima Robbena iz prvog poluvremena, dok je Mandžukić ušao u igru u 57. minuti.

Bayern je u 14. kolu Bundeslige rutinski odradio posao protiv posljednjeplasiranog Braunschweiga. Bavarci su slavili pogocima Robbena iz prvog poluvremena, dok je Mandžukić ušao u igru u 57. minuti.

Uspješni su bili i Bayernovi pratitelji. Borussia Dortmund je bila uspješna na gostovanju kod Mainza (3:1) iako se dosta mučila. Crno-žuti su poveli preko Aubameyanga u 70. minuti, da bi Choupo-Moting izjednačio s 11 metara četiri minute kasnije.

No, nakon toga je Soto rukom u svojem šesnaestercu spriječio pogodak i zaradio crveni karton, a Lewandowski je iz kaznenog udaraca zabio za 2:1. Poljak je bio strijelac i za konačni rezultat iz još jednog penala u sudačkoj nadoknadi.

Drugoplasirani Bayer Leverkusen nije imao problema s Nürnbergom. Apotekari su kod kuće slavili s 3:0, uz dva gola Heunga-Mina.

Bundesliga, 18. kolo:

Leverkusen - Nürnberg 3:0
Mainz - Borussia D. 1:3
Bayern - Braunschweig 2:0
Hertha - Augsburg 0:0
Hoffenheim - Werder 4:4

Poredak: Bayern 38, Leverkusen 34, Borussia D. 31...

Komentara 1

MI
mirko0410
08:29 01.12.2013.

ovo kaj je igral Bayern dosadno i negledljivo, tika-taka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije