Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KIKSA

Bayern protiv Borussije (D) za izlazak iz krize

Ivica Olic
Reuters
03.10.2010.
u 12:05

- Svjestan sam da me čekaju zaista teški tjedni ne pobijedimo li u Dortmundu, iskren je trener Bavaraca Louis van Gaal.

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić najavljeni su u proj postavi Bayerna na današnjem teškom gostovanju kod Borussije Dortmunda. Bayern kod drugoplasirane momčadi prvenstva nema pravo na kiks, jer nakon šest kola ima tek osam bodova. Usto, s pet su golova, uz Köln i Nürnberg, najneefikasnija momčad lige.

– Svjestan sam da me čekaju jako teški tjedni ako ne pobijedimo u Dortmundu – iskren je trener Bavaraca Louis van Gaal.

Domagoj Vida počet će na klupi domaći dvoboj svog Bayer Leverkusena protiv Werdera.

Ivan Perišić započet će utakmicu za Club Brugge, koji u 10. kolu belgijskog prvenstva dočekuje Gent.

Prvenstvene utakmice danas igraju i svi suparnici Hajduka u Europskoj ligi. Anderlecht gostuje kod Standarda, Zenit će se pobjedom kod Spartak Nalčika još pokušati približiti naslovu prvaka, a AEK će dočekati Xanthi.

U velikom solunskom derbiju PAOK će nakon pobjede nad Dinamom dočekati Aris. Villarreal će pak u španjolskom prvenstvu ugostiti Racing Santander.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije