Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Kovačevo remek-djelo: Bayern unakazio europskog doprvaka na gostovanju!

Bayern ima maksimalnih šest bodova, Crvena zvezda je druga sa tri, a po jedan imaju Olympiacos i Tottenham

Komentari 4

Avatar mustafa1
mustafa1
00:16 02.10.2019.

blage veze vi nemate sto pisete "Robert Lewandowski je u 87. minuti svojim drugim pogotkom upotpunio 'sedmicu' ". lewa je dao drugi i sesti gol a gnabry je dao sedmi gol tako da nje lewa upotpunio sedmicu vec gnabry. bitno da znate kako je crvene zvijezda ograla i ko je kada dao gol,pljuc.

VL
NI
Nini istrijan
10:02 02.10.2019.

Bayernu je trebalo pola sata da se sabere i onda su doslovno razmontirali Totenham. U Arsenlu se sigurno pitaju koja je to budala koja je prodala Gnabrya za 5,5 mil eura. Gnabry je samo drugi igrac( sa Messijem) koji je postigao 4 gola u jednoj tekmi Lige Prvaka, pet udaraca na gol i cetiri postignuta gola je vise nego izvanredan nastup bivseg Redsa.

VL
Avatar buffalobill
buffalobill
07:03 02.10.2019.

Čestitke Bayernu na ovoj visokoj pobjedi. Iako se čini tko nije gledao tekmu daTottenham nije imao šanse protiv Bayerna u prvom poluvremenu da nije bilo Neuera i njegovih obrana mogli su Spurs sa dva gola razlike voditi. U drugome poluvremenuu igra Tottenham se totalno raspala, a pogotovo u obrani tako da ovaj rezultat je sasvim okay.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.