Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bavarci u formi

Bayern oborio rekord Barcelone: Ponosni smo i uistinu jaki!

bayern,josep guardiola,mario mandžukić (1)
Reuters/PIXSELL
28.11.2013.
u 09:47

- Čast mi je biti dio ove ekipe, zaista smo jaki, super smo momčad. Lijepo je oboriti rekord, ali mi ne igramo zbog toga već zbog titula

Nogometaši Bayerna jučer su u Moskvi pobijedili CSKA i došli do rekordne desete pobjede zaredom u Ligi prvaka. Tako su oborili rekord koji je dosad držala Barcelona, a trener Bavaraca Pep Guardiola bio je presretan.

- U Mosvkvi je bilo teško igrati, posebno zbog vremenskih uvjeta, ali moji igrači odlično su odgovorili na takav izazov. Deset pobjeda u Europi nije lako postići, ali uspjeli smo u tome i zaista sam ponosan na svoju momčad - rekao je Pep Guardiola.

Arjen Robben samo se nadovezao.

- Čast mi je biti dio ove ekipe, zaista smo jaki, super smo momčad. Lijepo je oboriti rekord, ali mi ne igramo zbog toga već zbog titula - rekao je Nizozemac.

>>Bayern bez Mandže slavio protiv CSKA i upisao rekord

Komentara 1

UN
unbekant
11:32 28.11.2013.

Najaca nogometna ekipa na svjetu,je sigurno Bayern,super mocna ekipa......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije