Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAVARCI REŽU TROŠKOVE

Bayern najavio smanjenje igračkih plaća

Bayern, Ivica Olić
Nenad Drmić
04.01.2010.
u 15:06

Novi Bayernov direktor Christian Nerlinger najavio je u intervjuu za Kicker da će bavarski nogometni klub u 2010. godini krenuti u akciju rezanja igračkih plaća.

- Pokušat ćemo smanjiti plaće igrača. Primanja su ionako dosegla plafon. Vrijeme je da počnemo misliti zdravorazumski. Odnosi se to i na igrače koji moraju shvatiti da svako produženje ugovora ne uključuje automatski i povišicu – najavio je Nerlinger nepopularan ali izgledan potez.

Nije dobro, zaključuju u Kickeru, kad na kresanje ugovora pomišljaju u najboljemu i najbogatijem njemačkom klubu, koji je tijekom prošle natjecateljske sezone prihodovao 268,7 milijuna eura.

I ove su sezone Bavarci trošili puno: Marija Gomeza doveli su iz Stuttgarta za 35 milijuna eura, a Arjena Robbena iz Reala za 24.

Da se klub u kojem nastupaju Danijel Pranjić i Ivica Olić prema svim igračima ipak neće odnositi jednako, nasljednik Ulija Hoenessa na menadžerskoj funkciji dao je naslutiti odgovarajući na pitanje o Francku Riberyju.

- Ne mora to značiti da će Ribery otići. Svaki ćemo slučaj ionako sagledati individualno.

Najavio je Nerlinger da će pregovore s Riberyjem o produžetku ugovora, koji istječe u ljeto 2011. godine, započeti na proljeće. Nagovještaji Riberyjeva menadžera o odlasku ne brinu bivšeg veznjaka Bayerna, dortmundske Borussije i Glasgow Rangersa.

 - Ribery i njegov menadžer nisu jedna te ista osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije