Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARJEN ROBBEN:

Bayern je ostavio trag, imamo dva od tri najbolja igrača Europe

'Bayern Munich\'s Arjen Robben (C), flanked by team mate Thomas Mueller (R), celebrates after scoring the winning goal against Borussia Dortmund during their Champions League Final soccer match at Wem
'DARREN STAPLES'
15.08.2014.
u 17:30

- Tu smo Neuer i ja, Müller i Lahm su na četvrtom i petom mjestu - tvrdi Nizozemac.

Arjen Robben nije mirno promatrao poraz Bayerna od Borussije u Superkupu. Tih 0:2 ga je zaboljelo, ali i ukazalo da će cijelu sezonu svi biti "napaljeni" na njih, zbog čega se ne smiju opuštati.

- Svi su "napaljeni" na nas, ali znamo koliko vrijedimo. Imamo i trenera i iskustvo za ovakve situacije. Dobro je da na početku igramo s jačim protivnicima kao što su Wolfsburg, Schalke i Stuttgart - kazao je Robben.

Spomenuo je tešku ozljedu Javija Martineza, koji je svojim umijećem čuvao sredinu terena i sigurno će mnogo nedostajati Bayernu.

- On nam je jako bitan i to je loše za nas. Najvažnije da se vrati. On je bio igrač koji je u puno utakmica radio razliku na terenu.

Naravno, nije moglo bez pitanja o Uefinom izboru za najboljeg europskog nogometaša. Robben je nominiran zajedno uz Ronalda i Neuera.

- Tu smo Neuer i ja, Müller i Lahm su na četvrtom i petom mjestu. To pokazuje kakav trag je Bayern ostavio - rekao je Nizozemac.

>> Uefa objavila koja tri igrača kandidiraju za najboljeg u Europi

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karambita
14:09 17.08.2014.

Didery, a zbog cega nagrada ne moze otici golmanu? I golman je igrac kao svi ostali

DI
didery
19:32 15.08.2014.

neur je najbolji golma ali takva nagrada jednostavno ne može otići golmanu smijesno je cak da je i među prvih 3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije