Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP

Bassino slavila u veleslalomu, Popović nije uspjela do druge vožnje

AUT, FIS Weltcup Ski Alpin, Lech Zürs
EXPA/PIXSELL
12.12.2020.
u 17:30

Bassino je bila najbrža u drugoj vožnji s vremenom 2:19.03, a Šveđanka Hector je za njom zaostala 46 stotinki. Slovakinja Petra Vlhova, koja je bila najbrža nakon prve vožnje, zauzela je treće mjesto s vremenom 2:19.62 i zaostatkom od 59 stotinki za pobjednicom

Talijanka Marta Bassino pobjednica je i drugog veleslaloma sezone kojeg su skijašice vozile u subotu za Svjetski kup u francuskom Courchevelu, dok je drugo mjesto zauzela Šveđanka Sarah Hector.

Bassino je bila najbrža u drugoj vožnji s vremenom 2:19.03, a Šveđanka Hector je za njom zaostala 46 stotinki. Slovakinja Petra Vlhova, koja je bila najbrža nakon prve vožnje, zauzela je treće mjesto s vremenom 2:19.62 i zaostatkom od 59 stotinki za pobjednicom.

Amerikanka Mikaela Shiffrin je na kraju bila četvrta sa 1,70 sekundu zaostatka za Talijankom.

Hrvatska je na dašanjoj utrci imala jednu predstavnicu, Leonu Popović koja se nije plairala u drugu vožnju jer je nakon prve vožnje bila 57.

U ukupnom poretku skijašica nakon današnjeg veleslaloma vodi i dalje Vlhova s 420 bodova, druga je Bassino sa 258 bodova, a treća je Švicarka Michelle Gisin sa 207 bodova.

Skijašice u Courchevelu sutra voze još jedan veleslalom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije