Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split gostuje kod Lokomotive

Bašić: Pobjeda nas vodi prema ostvarenju plana - plasmanu u Europu

Tonći Bašić
Ivo Čagalj/PIXSELL
23.03.2012.
u 13:08

Pobjeda nad Karlovcem, prekinut neugodan niz od sedam utakmica bez trijumfa, vratila je osmijeh na lice trenera Splita Tončija Bašića.

Ambicije su opet narasle u Parku mladeži, gostovanje kod Lokomotive okarakterizirano je kao utakmica u kojoj se može pobijediti.

– Dobili smo zraka, lakše dišemo. Kad bismo ponovili želju i borbenost iz utakmice protiv Karlovca, onda bi bilo super. Svjesni smo da se pobjedom približavamo ostvarenju plana, a to je plasman u Europu – rekao je Bašić.

Nije mu lako, nedostaje velik broj igrača. Što zbog kartona, što zbog ozljeda protiv Lokomotive neće moći računati na Križanca, Rašića, Pehara, Vitaića, Rebića i Obilinovića. Još kad im se pridodaju otprije ozlijeđeni Erceg i Serdarušić, onda je Split stvarno hendikepiran.

– Bez obzira na izostanke složit ćemo dobru momčad – kaže Bašić.

Svjestan je kvalitete Lokomotive, koja je neugodan rival, ali \"crveni\" će tražiti pobjedu. Bašić se na trenutak vratio na seriju rezultata o sedam utakmica bez pobjede, koju smo mu stalno stavljali pod nos.

– Ima i drugačiji zbroj, zadnjih pet nismo izgubili, evo nas u pozitivnom nizu – zaključio je Bašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije