Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrijski mediji

Barić: Bilić i nije tako velik, mediji su ga napuhali

Otto Barić
Reuters
18.05.2010.
u 12:32

Otto Barić, bivši izbornik obje reprezentacije koje će svoje snage odmjeriti u Klagenfurtu, Austrijancima je zaželio sreću.

- Imate šansu! Didija Constantinija dobro poznajem, bio je svojedobno moj asistent. - poručio je domaćinima preko tiska.

- Napravio je dobar posao s momčadi, ali mi i dalje nije jasno zašto je zaboravio na Ivanschitza, on je morao biti u kadru.

Austrijanci su bili iznenađenje na Euru, sreća ih nije pomazila, zapeli su u našoj skupini. Slažu se tu i Bilić i Barić.

- Novi igrači koje je doveo izbornik, imaju kvalitetnu. Ali ne svi, većina ih je limitirana, ne postoji austrijski Messi.

Domaći novinari kod Barića su se konzultirali i oko izbornika gostujuće momčadi.

- Bilić je okej. Hrvatski mediji su ga učinili velikim, čak jako velikim. Ali, Bilić nije tako velik - poslao je otrovnu strelicu Barić.

Vratimo se Austrijancima, u momčad se vraćaju petorica novih/starih igrača, poput vratara Jürgena Macha, Floriana Kleina, Zlatka Juzunovića, Martina Harnika i Ümita Korkmaza.

- Svi su sretni što su ovdje, očekujem od njih velike stvari. Imamo cilj, a to nije što prije se razići i otići na odmor - kazao je austrijski izborniki Constantini.

Najviše pažnje posvetili su Jelaviću.

- Baš je taj Korkmaz iz Frankfurta opasan, jasno uz Janka - kaže najboljio naš poznavatelj protivnika Nikica Jelavić.

S Red Bullom je tamo prvak i Nikola Pokrivač.

- Prema naprijed igraju dvojica iz mog kluba, Janko i Leitgeb, iza je taj Schiemer, nezgodni su - objasnio je Pokrivač.

Domaćini će, kao i Hrvati, na prijateljskoj utakmici debitirati u novim dresovima. Nove su Pumine odore prezentirali kraj klagenfurtskog jezera, u prepoznatljivo crveno-bijeloj boji. Zasad je od “smanjenog” kapaciteta stadiona, od 25 prodano je 17 tisuća karata.

Komentara 19

KU
ku1press
12:44 18.05.2010.

baricu pokrij se usima

EU
EUPatriot
13:05 18.05.2010.

Barić: Bilić i nije tako velik, mediji su ga napuhali iako je težko odigrati neku dobru utakmici na SP 2010 kada nemaš ekipe, nisi ni pozvan a domoljubni dišpet je pao na nulu..

VI
vidimškoj
12:51 18.05.2010.

kako nije velik a ima 188,bez kopački.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije