Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA

Barcelona želi Hansa Lindberga

Hans Lindberg
Antonio Bronić/Pixsell
03.04.2010.
u 11:40

Rukometaš HSV-a, Danac Hans Lindberg, od sljedeće bi sezone mogao biti član španjolskog velikana Barcelone, pišu u subotu njemački mediji.

Katalonci su navodno ponudili najboljem strijelcu Bundeslige trogodišnji ugovor, ali danski lijevi vanjski igrač se zasad ne želi izjašnjavati o eventualnom odlasku iz Njemačke.

Tek je njegov menadžer Ake Unger istaknuo kako se za Lindberga zanimaju mnogi veliki europski klubovi.

Lindberg (28) je ove sezone u vrhunskoj formi. Najbolji je strijelac Bundeslige s 206 postignutih golova, dok je u Ligi prvaka na šestom mjestu (67 pogodaka).

Ključne riječi

Komentara 1

CO
corimicerze
11:47 03.04.2010.

HAHAHA lijevi vanjski??? Pa valjda desno krilo, de bar provjerite prije nego sto objavite clanak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije