Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROZOVIĆ IGRAO ZA INTER

Barcelona zabila pet komada Bilbau i došla na bod iza Reala

Atletico - Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
08.02.2015.
u 23:36

Ivan Rakitić je na terenu proveo svih 90 minuta i odigrao vrlo dobru utakmicu.

Barcelona je u 22. kolu španjolskog prvenstva slavila na teškom gostovanju kod Athletic Bilbaa s 5:2. Katalonci su tako stigli na samo bod zaostatka za vodećim Realom.

Lionel Messi odigrao je odličnu utakmicu. Zabio je dva gola i upisao dvije asistencije, a svoju je momčad doveo u vodstvo udarcem iz slobodnjaka u 15. minuti. Na 2:0 povisio je Suarez u 26. minuti.

Nadu domaćinu vratio je Rico u 59., ali su uslijedili pogoci Messija i Neymara i tu je priči bio kraj. Do kraja utakmice Aduriz je zabio za Athletic, dok je Pedro bio strijelac petog gola Barcelone.

Ivan Rakitić je na terenu proveo svih 90 minuta i odigrao vrlo dobru utakmicu.

Real Madrid nakon 22 kola ima 54 boda, Barcelona ih je skupila 53, dok je Atletico Madrid na 50. Utrka za prvaka vodit će se do posljednjega kola...

Brozović odličan u pobjedi Intera

Inter je u 22. kolu talijanskog prvenstva svladao Palermo s 3:0. Dva gola za domaću momčad zabio je Icardi (65. i 88.), a jedan Guarin (16.).

Marcelo Brozović sjajno je odigrao svih 90 minuta za Inter, dok je Mateo Kovačić u 84. minuti zamijenio Shaqirija. Za Palermo je Mato Jajalo igrao 66. minute, a u 50. je pogodio vratnicu.

Na ljestvici vodi Juventus s 53 boda, Roma ima 46, a Napoli 42. Inter je 10. s 29 bodova.

>> Pogledajte trenutak ludila Kramarićeva trenera, davio je suparničkog igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije