Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Subotnji spektakl u Splitu
Povratak na članak

Barcelona samo s petoricom igrača iz finala Lige prvaka

Momčad Barcelone stiže u Splitu u subotu, na dan utakmice, s 12 igrača iz prve momčadi, a samo sa petoricom igrača iz finala Lige prvaka. Prijateljski susret Hajduka i europskog prvaka igra se u Poljudu s početkom u 20.30 sati (HTV2)

Komentari 13

OB
-obrisani-
02:03 23.07.2011.

apsulutno nebitni igraci u dosadasnjem ucinku Barce su : Sastav Barcelone koji će doći u Split, vratari: Pinto; braniči: Dalmau, Balliu, Armando, Rosell, Fontàs, ; vezni igrači: , Jonathan Dos Santos, Gustavo Ledes, Thiago, Riverola, Carmona, ; napadači: Cuenca, Jeffren.n. , J. Soriano, Saúl, Lobato, . Afellay cak nije ni spica......kao sto je navedeno

VL
DA
dadekzg
05:40 23.07.2011.

ne kužima zakaj to mora na tv biti,a split i varaždin se nisu mogli dati

VL
RI
Ringo
07:12 23.07.2011.

Ovo je normalno da bude na TV zbog interesa, bit će prijenos i u drugim državama, pa zašto ne i kod nas? Druga je priča zašto Split i Varaždin nisu prenošeni. Po svim kriterijima su trebali biti, a nisu.

VL
OD
otac_domovine
07:48 23.07.2011.

Koja prevara. Za ovo su tražili toliku lovu. Pa ne bih dao za kartu 500 kn, a tamo pola ekipe za koju nikad nisam čuo. Valdes, Keita, Iniesta i Villa s tim da će svaki dobiti po poluvrijeme, a ondaa će igrati nekakva C momčad. Zar nije dogovoreno da dođu svi osim Messija koji je bio na Copi?

VL
OB
-obrisani-
09:13 23.07.2011.

hehe bolje da su nasli nege cigose u zagrebu i dali im dresove barcelone:) nego sto su platili grdne novce za jedan prijateljski susret. smesno!

VL
SE
serđo
09:37 23.07.2011.

kakvu to tekmu ajduk igra, pa već su igrali protiv slavije, zar im to nije bilo dovoljno.

VL
JA
jadre
10:39 23.07.2011.

Drugom pobjedom u drugom kolu Europskog prvenstva u poljskom Wroclawu, hrvatska U18 reprezentacija plasirala se u drugi krug natjecanja. Nakon Grčke jučer momčad Jakše Vulića pobijedila je Sloveniju 60:50 i s dvije pobjede osigurala nastavak borbe za medalju. Slovenci suu bili u prednosti tijekom prvog poluvremena, no uoči odlaska na odmor naša je momčad preuzela minimalnu prednost s kojom je ušla u posljednju četvrtinu. Završni period u potpunosti je pripao Hrvatskoj, koja je na kraju slavila pobjedu od 10 razlike. Prvo ime naše momčadi bio je Mislav Brzoja s 14 poena i 10 skokova, Marko Ramljak je uz 7 poena imao i 13 skokova, a najefikasniji je bio Stipe Čubrić s 15 ubačaja i 4 asistencije. Drugi susret u našoj skupini večeras igraju Poljska i Grčka, a našu reprezentaciju u subotu očekuje ogled protiv domaćina Poljaka.

VL
CR
crocro
11:19 23.07.2011.

Igrači Barcelone dolaze provjeriti kakav je to Splitski zrak, da li je takav kakako se priča. A usput odraditi utakmicu po povoljnom ugovor s sastavom koji neće zadovoljiti nazočne navijače. I s time su svi trebali računati. Oni su došli trenirati na Splitskom zraku, a Hajduk će utakmicu shvatiti tako kao da je ozbiljna, pa će navaliti na njihove igrače pod cijenu masu faula. A Barcelona si ne može dopustiti niti najmanju ozljedu igrača na ovome treningu. Zato im je najbolje postaviti u većini B grupaciju, pa kako vrijeme odmiče, dolaze igrači grupe C i D, koji su nama potpuno nepoznati. I tu se nema što prigovarati, osim što nije bilo potrebno da se Hajduk rasipa s novcem.

VL
TO
Tot
12:43 23.07.2011.

nije to barcelona,to je prevara.......koji su to naivci u splitu

VL
SA
Sandi
13:24 23.07.2011.

Peporučam Hajduku da angažira par bendova, naruči par šlepera piva i party do zore.. A ove glumce potjera otkuda su došli..

VL
CR
crocro
13:46 23.07.2011.

Samo da završim svoj komentar u 11.19 h. Hajduk je položio traženi novac na stol Barcelone. I ništa ne može ugovorom uvjetovati a ponajmanje s kojim sastavom će Barcelona istrčati na teren. To je bila ponuda uzmi ili ostavi. Hajduk je uzeo, pa prema tome što god bude biti će. Hajduk je čvrsto zagrizao za Barcelonu, iz principa, nek se zna, jednom se živi, pa da su ovi tražili i 1 milju više, tko zna možda bi Hajduk i to iskeširao, a obet ne bi mogao uvjetovati tko će igrati. A igrati neće najbolji iz razloga koje sam ranije naveo. Što su tražili to će i dobiti.

VL
DJ
Djedmedjed
16:09 23.07.2011.

ak ovo nije prevara, onda ja ne znam kaj je !

VL
HO
hornet7
17:23 23.07.2011.

pa ,sta pa niste valjda vjerovali da ce doci u najboljem sastavu bolje bi bilo da su odigrali prijateljsku utakmicu sa splitom,,pare za obadvije momcadi i super tekma ,,glupani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.