Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blistali Suarez i Messi

Barcelona s Rakitićem u sastavu potopila Betis, Rangers preokrenuo nakon Kranjčarova ulaska

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
Autori: Ivan Halar, Goal.com
20.08.2016.
u 20:15

Danijel Subašić branio je cijeli susret, a Monaco je u 2. kolu francuskog prvenstva golom Boschilije s 1:0 pobijedio u gostima Nantes.

Barcelona je suvereno počela novu sezonu u Primeri u kojoj brani naslov prvaka. Na svom Nou Campu sa šest 'komada' napunila je mrežu Betisu (6:2).

Katalonce su do prve pobjede ove sezone odveli trostruki strijelac Luis Suarez te Lionel Messi s dva pogotka. Posebno su se istakli i Arda Turan (prvi gol na utakmici i asistencija) te dvostruki asistent Sergi Roberto.

Momčad iz Seville nije mogla parirati kvalitetnijem suparniku, a Ruben Castro tek je uspio nakratko donijeti izjednačenje u 21. minuti. On je bio strijelac i drugug Betisovog gola, ujedno posljednjeg na utakmci (u 84. minuti).

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Barcu.

 

Glasgow Rangers je u 3. kolu škotskog prvenstva s 2:1 pobijedio kod kuće Motherwell pred 48.716 gledatelja. McDonald je u 19. minuti doveo goste u vodstvo, u 56. je ušao Niko Kranjčar i Rangers je preokrenuo! Forrester je zabio u 64., a Miller za pobjedu u 90. minuti.

Celtic je sa 4:2 slavio na gostovanju kod St. Johnstonea, te s utakmocom manje ima bod manje od vodećeg Rangersa, koji nakon tri kola ima sedam bodova, piše Goal.com.

Danijel Subašić branio je cijeli susret, a Monaco je u 2. kolu francuskog prvenstva golom Boschilije s 1:0 pobijedio u gostima Nantes. Suba je u burnoj završnici u 89. minuti dobio žuti karton, isto kad i domaći igrač Carlos, dok su igrači Monaca dobili još dva: Glik u 87. i Jean u 90.

Monaco ima četiri boda nakon dva kola.

Komentara 2

Avatar oliver 7
oliver 7
21:08 20.08.2016.

Niko je usao i preokrenuo .......VIC DANA ....

DU
Deleted user
20:46 20.08.2016.

UPS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije