Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjerljiva pobjeda
Povratak na članak

Barcelona pregazila Real s 3-0 u američkom 'el Clasicu' na pripremama u Dallasu

Španjolski nogometni prvak Barcelona s 3-0 je pobijedila najvećeg rivala Real Madrid u prijateljskoj utakmici odigranoj noćas u Dallasu, a hrvatski nogometaš Luka Modrić je za poraženi sastav igrao od 58. minute.

Komentari 4

T2
Tomo_20
14:27 30.07.2023.

Barca je samo barca a Real ima krunu!HALA MADRID

VL
PO
pocrn
09:39 30.07.2023.

……Barca je Barca, oleeeee..oleeee..dodavanja iz snova barceloninih djecacica, lijepo kombinacije te odmah potom i bomba u gredu iza leda uplasenog Curtoe. Realovci su shvatili 😆da, kao i uvijek protiv barce, trce ko muhe bez glave ….i anceloti je poceo zvakati zvaku kao da sjecka salatu od kupusa….hehehehehe

VL
PO
pocrn
09:48 30.07.2023.

..i poceli su realovci sa grubostima, jedino sto im je preostalo protiv fantasticnih barcinih tehnickih i nogometno superiornih za dvije klase boljih golobradih nogometasa. Pak nisu se ni okrenuli a trica je pala..hahahaha ..stara petnaest godisnja Messi romansa ….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.