Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETORICA POJAČANJA NE MOGU IGRATI

Barcelona pred 60 tisuća navijača predstavila Lewu, a onda se dogodio šok

FC Barcelona unveil Robert Lewandowski
ALBERT GEA/REUTERS
06.08.2022.
u 14:59

Španjolski velikan morat će nešto promijeniti u klupskoj politici ako i dalje misle biti ozbiljan klub koji se bori za trofeje.

Katalonski gigant Barcelona odradila je vrlo dobar prijelazni rok i dovela nekolicinu igrača koji joj mogu pomoći da se umiješa u borbu za najviša mjesta u Primeri.

Fantastična je atmosfera bila prilikom predstavljanja nove devetke - Roberta Lewandowskog. Španjolski mediji izvještavaju da se 60 tisuća ljudi okupilo kako bi pozdravili sjajnog poljskog napadača, pao je i rekord kada je stigao Ronaldinho.

I sve bi to prošlo u savršenom redu da se nije javilo vodstvo La Lige, naime, Barcelona ne smije registrirati nova pojačanja jer će morati reducirati plaće i izbalansirati financijske knjige. Već neko vrijeme je poznato kako klub s Camp Noua ima novčanih poteškoća, no svejedno su dovodili nove igrače.

 

 

Svi su se pitali odakle im novac, sada je to sve stiglo na naplatu. Lewa, Raphinha, Kessie, Christensen i Kounde nemaju pravo nastupa dok se ne 'ispeglaju' bankovni računi.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije