Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL NA POTEZU

Barcelona ne odustaje, nude 30 milijuna eura i Sancheza za Suareza

Suarez Chielini
Reuters (Ilustracija)
29.06.2014.
u 17:12

Na potezu je Liverpool, koji si ne može dopustiti novo čekanje.

Luis Suarez napravio je glupost koja će ga koštati četiri mjeseca neigranja profesionalnog nogometa, ali čak i unatoč tome Barcelona ne odustaje u planu dovođenja sjajnog Urugvajca za šezdeset milijuna eura.

Pitanje je vremena kad će ga dovesti, a samo još treba definirati sve detalje s Liverpoolom, kojem nije samo do novca već i do toga da nađu barem približno dobrog napadača.

To bi mogao biti Alexis Sanchez, koji nikako nije zadovoljan u Barceloni i mogao bi put Liverpoola, što znači da bi uz njega katalonski klub morao redsima isplatiti dodatnih trideset milijuna eura. Naime, Čileanac vrijedi točno upola manje od Urugvajca.

Na potezu je Liverpool, koji si ne može dopustiti novo čekanje. Prošlu sezonu je prvih pet utakmica bio bez Suareza, što ih je možda koštalo naslova. Ovaj put bi morali čekati četvrtinu sezone i bez obzira na njegovu vrijednost, bolje ga je prodati sad dok svi pamte i njegove sjajne igre, a ne kasnije kad možda zbog svega potpuno izađe iz forme.

Posebno jer ga čekaju i sastanci s psihijatrom, nakon čega može pasti u depresiju i time naškoditi svojim igrama na travnjaku.

>> Vampirski zubi, izgrižena lutka, transparenti... sve u znak potpore Suarezu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije