Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski kup

Barcelona na Valenciju u polufinalu

Ivan Rakitić Barcelona
26.01.2018.
u 20:22

Najveće iznenađenje ovosezonskog natjecanja Leganes, koji je u četvrtfinalu senzacionalno izbacio madridski Real, bit će domaćin Sevilli

U polufinalu španjolskog nogometnog Kupa igrat će Barcelona i Valencia te Leganes i Sevilla, odlučeno je ždrijebom u četvrtak. 

Branitelj naslova Barcelona, koja je u četvrtfinalu izbacila gradskog suparnika Espanyol, bit će domaćin u prvom polufinalnom susretu protiv Valencije koji će se igrati 1. veljače. Uzvrat je 8. veljače na Mestalli.

Najveće iznenađenje ovosezonskog natjecanja Leganes, koji je u četvrtfinalu senzacionalno izbacio madridski Real, bit će domaćin Sevilli 31. siječnja, dok će ta dva sastava uzvrat igrati 7. veljače.

Finale je planirano za 21. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije