Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL IH STIGAO

Barcelona kiksala u gradskom derbiju, sudac pokazao čak 17 žutih kartona

LaLiga - FC Barcelona v Espanyol
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/4
31.12.2022.
u 17:00

Posebno "vatreno" je bilo od 74. do 80. minute kada je Lahoz dao ukupno devet kartona, pri čemu i dva crvena. S jedne strane isključen je Alba, a s druge Vinicius Souza.

U susretu 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona i njezin gradski suparnik Espanyol odigrali su 1-1. Bila je to utakmica sa čak 15 žutih i dva crvena kartona. Barca je povela već u sedmoj minuti golom Marcosa Alonsa. Domaćin je u nastavku susreta imao puno više od igre, ali je u kaotičnom nastavku ostao bez pobjede.

Sudac Mateu Lahoz dosudio je kazneni udarac za goste u 73. minuti kojeg je uspješno realizirao Joselu. Potom se na terenu nekoliko puta "zakuhalo". Posebno "vatreno" je bilo od 74. do 80. minute kada je sudac pokazao ukupno devet kartona, pri čemu i dva crvena.

Zbog nesportskog ponašanja Jordi Alba je isključen u 78. minuti, a dvije minute kasnije na "hlađenje" je morao i gostujući veznjak Vinicius Souza.

Barcelona je u posljednjim minutama mogla do pobjede, ali je najbolju priliku upropastio Robert Lewandowski u 88. minuti kada nije iskoristio zicer.

Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Espanyol - Camp Nou, Barcelona, Spain - December 31, 2022 FC Barcelona's Robert Lewandowski reacts towards referee Antonio Mateu Lahoz REUTERS/Albert Gea Photo: ALBERT GEA/REUTERS
Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, a sastaju se Real Sociedad - Osasuna, te Villarreal - Valencia.

Barcelona je godinu zaključila na prvom mjestu sa 38 bodova koliko ima i Real Madrid na drugoj poziciji.

Standings provided by Sofascore
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
18:39 31.12.2022.

Čim je Lahoz sudac to je čisti cirkus na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije