Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruju u prolaz

Barca se okreće Milanu: Za takve utakmice živimo

Milan - Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
10.03.2013.
u 10:33

- Milan nam je izazov i svi nestrpljivo čekamo da utakmica počne

Nogometaši Barcelone rutinirano su odradili posao protiv Deportiva i pobijedili 2:0. a sada se okreću puno većem ispitu - uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Milana. Katalonci u tom susretu imaju zaostatak od dva gola razlike, ali uvjereni su da mogu proći dalje.

- U utorak nas čeka utakmica s puno intenziteta i borbe, a ako želimo proći dalje igrači znaju što im je činiti. Radili smo naporno posljednjih tjedan dana, a sada moramo vjerovati u povratak i moramo dati sve od sebe. Tako se to radi. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da izbacimo Milan - rekao je Jordi Roura, privremeni trener Barcelone, te otkrio kako će se prije te utakmice konzultirati s trenerom Titom Vilanovom.

Thiago Alcantara također se osvrnuo na utakmicu s Milanom.

- Nismo nervozni i nemamo nikakvu tremu. To su najbolje utakmice koje možemo igrati, žudimo za takvim utakmicama. Milan nam je izazov i svi nestrpljivo čekamo da utakmica počne.

>>>Barca odradila posao, Messi srušio rekord iz 1937.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije