Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni blizu dogovora

Barcelona pozdravila Messija: 'Razumijemo odluku.' Argentinac otkrio zašto se odbio vratiti

FILE PHOTO: Ligue 1 - OGC Nice v Paris St Germain
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
1/3
08.06.2023.
u 09:13

"Čuo sam da prodaju igrače i smanjuju im plaće. Ne želim biti odgovoran za to", napisao je Lionel Messi govoreći o svojoj odluci da ne ode u Barcelonu. Pitanje još ostaje zašto je točno otišao u SAD usprkos bitno većoj saudijskog ponudi

Lionel Messi odlučio je svoju karijeru nastaviti u američkom Inter Miamiju (Club Internacional de Fútbol Miami). Odluku je potvrdio u srijedu. Druge opcije bile su povratak u Barcelonu i prelazak u Saudijsku Arabiju i Al-Hilal koji mu je navodno nudio čak 1.2 milijarde eura za dvije sezone igranja. Na Messijevu odluku osvrnula se i Barcelona u službenom priopćenju.

"U ponedjeljak je Jorge Messi, Lionelov predstavnik, obavijestio je Joana Laportu o njegovoj odluci da se pridruži Inter Miamiju unatoč prijedlogu iz Barcelone. Predsjednik je razumio i poštuje Messijevu odluku da zaigra u manje zahtjevnoj ligi, dalje od svjetla reflektora i pritiska kakvom je bio izložen posljednjih godina. Barca će uvijek voljeti Messija", napisali su.

GALERIJA Benzema se oprostio od Real Madrida

FILE PHOTO: Ligue 1 - OGC Nice v Paris St Germain
1/4

Svoju odluku komentirao je i sam Messi. "Čuo sam da je La Liga odobrila moj povratak, no nedostajalo je puno toga. Dok sam igrao tamo bilo je onih koji su bili protiv mene i optuživali su me za puno toga, a siguran sam da još ima onih koji smatraju da bi moj povratak bio štetan za klub.

VEZANI ČLANCI:

Čuo sam da prodaju igrače i smanjuju im plaće. Ne želim biti odgovoran za to. Osim toga, trenutno se želim maknuti iz kaosa i posvetiti se obitelji. Svjetsko prvenstvo bilo je spektakularno, no nakon toga je uslijedio težak period i nisam bio sretan. Sada se želim više posvetiti svojoj djeci i obitelji i želim malo mira", pisao je Messi.

VIDEO Hoće li situacija s Livajom utjecati na Hrvatsku? Evo što kažu bivši vatreni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije