Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba iz Španjolske

Barca pobijedila Real: Suarez za 65 milijuna eura stiže na Nou Camp!

Luis Suarez
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.06.2014.
u 11:34

Suarez je ove sezone bio prvi strijelac Premiershipa, u 33 utakmice postigao je 31 pogodak. Ukupno je za redse u 133 nastupa u svim natjecanjima zabio 82 pogotka

"Barcelona je pobijedila Real Madrid u utrci za Luisa Suareza, on će sljedeće sezone nastupati za katalonski klub", uvod je teksta kojeg donosi Mundo Deportivo.

List blizak Barceloni piše kako je taj transfer pred realizacijom te kako će sjajni napadač Anfield zamijeniti Nou Campom. Liverpool bi trebao dobiti odštetu od 65 milijuna eura, a kako navodi Mundo Deportivo, on nema pravo odbiti ponudu. Naime, u Suarezovu ugovoru stoji klauzula da ga se mora pustiti ako netko uplati 85 milijuna eura, odnosno ako Real ili Barcelona ponude 65 milijuna.

Suarez je ove sezone bio prvi strijelac Premiershipa, u 33 utakmice postigao je 31 pogodak. Ukupno je za redse u 133 nastupa u svim natjecanjima zabio 82 pogotka, a o kakvom se napadaču radi pokazao je i jučer. Iako još nije bio u potpunosti oporavljen od ozljede koljena, s dva je pogotka srušio Englesku i svom Urugvaju donio tri važna boda. U svakom slučaju, ako zaista dođe u Barcelonu, bit će to fenomenalno pojačanja, a vrlo vjerojatno i najveći transfer u ljetnom prijelaznom roku.

>>Suarez se rasplakao: Za ovo se živi, sjajno smo se vratili nakon kritika

Komentara 5

Avatar vaha
vaha
12:08 20.06.2014.

zakaj su ovim novinarima sve vijesti koje su zapravo ocekivane "bombe" - kaj si stvarno umisljaju da su svoim (prepisanim) naslovima nekog sokirali…uuu ovo stvarno nisam ocekival…. jasno je bilo da suareza cekaju ponude najvecih, a sad dal barca ili real, nema tu nikakve "bombe"...

S4
s4nd1
13:38 20.06.2014.

Koji TOP moraš biti da uopšte ovakvu vest napišeš, a posle toga da uopšte poveruješ u to. Luis Suarez ima otkupnu klauzulu 70 miliona eura, a nema teoretske da prodaju igrača jeftinije od toga. Čuj 65 miliona eura, prosto neverovatno.. Ovaj igrač, ako se proda, prodat će se za 85-90 miliona eura. Jedina dva kluba koja ga mogu trenutno kupiti su PSG (kojem ne treba) i Real Madrid kojem treba Suarez, ali pod uslovom ako ne produži ugovor Benzema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije