Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLAZ S INTEROM

Barca ima plan: Namjerava dovesti Marcela Brozovića besplatno u svoje redove!

Italian football Serie A match - SS Lazio vs Inter - FC Internazionale
Fabrizio Corradetti / IPA
19.10.2021.
u 12:35

Barci treba takav profil nogometaša, što se potvrdilo u pokušaju s Miralemom Pjanićem, koji je bio apsolutni promašaj. Skupocjen promašaj! Broz bi mogao biti "ono pravo".

Marcelo Brozović je u posljednjoj godini ugovora s Interom i najvjerojatnije ga neće produžiti jer u Milanu nisu spremni platiti koliko hrvatski reprezentativac želi, a to je oko pet milijuna eura godišnje. Stoga, u redu stoje oni koji bi ga voljeli imati u svojim redovima i jedan od velika je Barcelona!

Nakon što se pročulo da Newcastle idućeg ljeta želi Brozovića, u priču se uključila i Barca, koja nije financijski najbolje pa više ne planira trošiti na skupocjena pojačanja već planira racionalno dovoditi što se nudi na tržištu. A Brozovića je teško ne poželjeti, posebno kad bi bio besplatan!

Uostalom, Barci treba takav profil nogometaša, što se potvrdilo u pokušaju s Miralemom Pjanićem, koji je bio apsolutni promašaj. Skupocjen promašaj! Broz bi mogao biti "ono pravo".

Tako tvrdi španjolski novinar Gerard Romero, inače podosta upućen u sve što se događa u i oko katalonskog giganta...

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:10 19.10.2021.

"...Barca ima plan: Namjerava dovesti Marcela Brozovića besplatno u svoje redove!..."___Barcelona je zauzela kurs prema drugoj ligi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije