Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turski derbi

Barać slavio protiv Bogdanovića i Tomasa

'Caja Laboral\'s center Stanko Barac (R) vies with Maccabi\'s Jeremy Pargo (L) during the Euroleague basketball group playoffs A match Maccabi vs Caja Laboral on March 31, 2011 at Nokia Palace Staduim
'JACK GUEZ'
07.01.2012.
u 18:58

U derbiju turske lige snage su odmjerila tojica hrvatskih košarkaša i dvojica hrvatskih trenera.

 S jedne strane centar efesovci, Stanko Barać i pomoćni trener Tomislav Mijatović, a s druge fenerovci, vanjski igrači Marko Tomas i Bojan Bogdanović, kojima je dirigirao bivši hrvatski izbornik Neven Spahija.

Na kraju je Anadolu Efes pobijedio u gostima (90:83) uz pomoć odluke vodstva lige koja je domaći Fenerbahce kaznila s dvije utakmice neigranja u njihovoj dvorani pa se igralo u maloj dvorani Caferaga bez publike. U pobjedu gostiju Stanko Barać ugradio je 12 koševa i šest skokova, dok su domaćini najboljeg strijelca imali u Amerikancu Jerrellsu (29 koševa), Savas je ubacio 17, a Bogdanović 15. Marko Tomas zabio je samo jednu tricu i dva bacanja (5 koševa), a Roko Ukić nije igrao zbog ozljede palca.

Nakon 14. kola turskog prvenstva Anadolu Efes je ovom pobjedom, sa skorom 12-2, učvrstio svoje vodstvo. Fenerbahce je trenutačno treći, s jednakim brojem pobjeda i poraza (10-4), kao Bešiktaš. Galatasaray Lukše Andrića nalazi se na četvrtom mjestu (10-3), no on ima utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije