Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEVEZ Ostaje

''Balotelliju ne treba odgajatelj, nego ćuška''

mario balotelli
PA/Pixsell
30.04.2011.
u 15:07

Drski Mario Balotelli ne živcira samo publiku i suparničke igrače, trn u oku je i u svome Manchester Cityju.

 Zadnji se na njega 'lecnuo' jedan od pomoćnih trenera i skaut Attilio Lombardo.

- Znali smo da je malo temperamentan, ali ne treba mu odgajatelj, to je njegov život - kaže Lombardo za Tuttosport i dodaje:

- Još uvijek je jako mlad, ali dobro bi mu došla ćuška. Ipak, ne smijemo zaboraviti kako je brzo postao veliki igrač.

20godišnji Talijan, otkako je došao prošlog ljeta, u 25 utakmica zabio je 10 pogodaka.

Odlazak Carlosa Teveza ponovno je aktualan, ali iz kluba to demantiraju.

- Odnos između njega i Mancinija je čist, međusobno se poštuju. Mancini bio volio imati '200 Teveza' - rekao je Lombardo.

Komentara 3

JO
jozinho
17:43 30.04.2011.

teska budaletina

BO
bomba
17:59 30.04.2011.

riješi se teveza ako misliš napredovati. tevez je previše sebičan i hoče puno toga sam, a današnji nogomet to ne trpi. može kod slabijih klubova ali imalo ozbiljnija momčad to kažnjava i ato city nije šampionski klub jer veliki znaju protiv ovako nabildanih momčadi.

DR
dragogera
19:58 30.04.2011.

treba maknuti i mancinija i balotelija,i jos par mamlaza za napredak,pa potrosili su vec preko 250 mil. ,a mancini kaze treba jos 100 za sljedecu sezonu,to nije pravio ni real u najrastrosnijim danima,doduse njihove zvijezde su i igrale,sa pravim trenerom na celu,a ne gaymourinhom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije