Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO KAZNU

Balotelli vrijeđao navijače pa se potukao s pjevačem

Balotelli
Foto: DPA/PIXSELL
27.01.2014.
u 23:30

Balotelli je u 87. minuti zabio izjednačujući pogodak, nakon čega je provocirao domaće navijače pa mu je sudac pokazao žuti karton.

Milanov napadač Mario Balotelli propustit će sljedeću utakmicu protiv Torina zbog vrijeđanja Cagliarijevih navijača. U 21. kolu talijanske lige crveno-crni pobijedili su kod Cagliarija sa 2:1.

Balotelli je u 87. minuti zabio izjednačujući pogodak, nakon čega je provocirao domaće navijače pa mu je sudac pokazao žuti karton. Milanov igrač ove je sezone već bio kažnjen s tri utakmice.

Potukao se s pjevačem

Kontroverzni napadač je nakon utakmice pobjedu slavio u jednom klubu gdje se na kraju potukao s talijanskim pjevačem i voditeljem Francescom Facchinettijem. Ne zna se zbog čega je došlo do sukoba, ali su zaštitari odmah reagirali i razdvojili ih.

>> Balotelli prvi put kao kuhar: Evo kako se snašao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije