Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVA PRIČA

Balotelli službeno u Liverpoolu: Sretan sam, ovdje se igra dobar nogomet

Mario Balotelli
FC Liverpool
25.08.2014.
u 18:20

- Imaju mnogo mladih igrača i vjerujem da ću se brzo uklopiti - rekao je Talijan.

Službeno je, Mario Balotelli je postao nogometaš Liverpool! Znalo se to otprije, ali čekalo se da oba kluba i igrač potvrde tu informaciju, što su učinili odmah nakon što je Talijan stavio svoj potpis na ugovor.

- Mario je prošao liječnički pregled i možemo sa zadovoljstvom kazati da je postao nogometaš Liverpoola - stoji u priopćenju Redsa.

Nisu navedeni detalji ugovora, Liverpool je otkrio tek da je riječ o višegodišnjem dogovoru i da su svi sretni sklopljenim poslom. Time je Talijan postao deveto pojačanje za Redse ovog ljeta.

- Jako sam sretan, Liverpool je jedna od najboljih momčadi u Engleskoj i igraju jako dobar nogomet. Imaju mnogo mladih igrača i vjerujem da ću se brzo uklopiti - rekao je Balotelli.

Prije dolaska u Liverpool, nastupao je posljednjih godinu i pol dana za Milan, zabio je pritom 30 golova u 54 nastupa. Zato se s pravom u klubu nadaju da će tako nastaviti i u Engleskoj. Posebno jer je već igrao za Manchester City i pomogao im da osvoje titulu 2012. godine.

>> Mario Balotelli ide u Liverpool za 16 milijuna funti

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zizou10
Zizou10
18:51 25.08.2014.

odlično! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije