Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni obračun

Balotelli i Buffon posvađali se poslije finala Eura

'Italy\'s national soccer players Gianluigi Buffon (L), Mario Balotelli (C) and Antonio Cassano talk during a training session in Coverciano, near Florence, May 30, 2012. Italy start their Euro 2012 G
'TONY GENTILE'
03.07.2012.
u 17:25

Mario Balotelli počeo je u svlačionici vikati na igrače Juventusa, kojih u reprezentaciji ima najviše

Nakon završetka finalne utakmice na Euru, Mario Balotelli počeo je u svlačionici vikati na igrače Juventusa, kojih u reprezentaciji ima najviše, i okrivio ih za poraz protiv Španjolske. Tada je ustao Gianluigi Buffon i stao u obranu svojih suigrača, a prema riječima svjedoka žestoko je \"oprao\" nestašnog Balotellija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije