Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikani rukometa
Povratak na članak

Balić i Metličić pokreću rukometnu ligu Dalmacije

Pokretanjem lige "mini rukometa" želi se zainteresirati i motivirati djecu za bavljenje sportom te potaknuti i ostale sportove da se angažiraju

Komentari 5

CR
crocro
17:48 09.03.2018.

Načelno, ideja razvoja mladih rukometaša od 8-12 godina, je odlična. Ali kada bi to bilo na nivou teritorija Republike Hrvatske to bi bilo fantastično jer bi se kristalizirali talenti iz cijele Hrvatske. Znači, sada bi neki drugu vrhunski rukometaši trebalii isto utemeljiti za područje Slavonije, pa drugi za sjever Hrvatske a treći za Istru i Gorski Kotar. Jedna zemljopisna regija Hrvatske je mala za takav pothvat, talenata nema puno i zato bi bilo dobro da svoj projekt organiziraju na nivou Hrvatske. Bila bi veća konkurencija, dečki bi igrali bolji rukomet i veće bi bilo zalaganje. Ovakvi rukometni velikani to mogu napraviti te odustati od "mini rukometa" jedne Hrvatske regije, te obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

VL
NM
nemirno more
23:49 09.03.2018.

konacno nesto lijepo,veoma pozitivno za najvecu pohvalu bravo majstori

VL
Avatar rubinet
rubinet
15:06 11.03.2018.

bravo za Metličića i Balića...ovaj potonji neka se ošiša...

VL
UN
UNOPosmatrac
19:04 11.03.2018.

Lijepo. uzmite primjer igre toga uzrasta u Njemackoj. Pa cete imati i igrace za odbranu i za napad. Lijepa ideja, samo mislim da je to trebao da napravi HRS a ne Akademija Balic-Metlicic.. ali bolje iko ne go niko.

VL
LU
lukivoda
20:54 09.03.2018.

kaj bu igrali na dva mala?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.